Setkání s andělem

Setkání s andělem

Anotace: ...

Potkala jsem anděla, a pověděl mi,
že má trápení a je smutný velmi.
Ptala jsem se ho, proč má slzy na tváři,
proč radost se mu z očí vytrácí.
Odpověděl,že opustil ho druhý anděl kvůli času na nebíčku
Proto teď cítí velkou bolest na srdíčku.
Řekla jsem mu, on za ty slzy nestojí,
však ono to jnou přebolí..
Autor Trinny, 02.10.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky pěkná báseň. V posledním verši chybí písmenko :-)

28.03.2010 16:22:00 | skurakai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí