Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ..

Jsi snad vidina,
která zmizí,
mým dotykem.

Jsi snad luna,
která vychází,
jen v noci?

Já chtěla bych být,
jen v tvé moci,
cítit tvůj dech,
na mých rtech.

Hladit tvé vlasy,
hebké jako mech,
dívat se do očí tvých,
jak do studánek bezedných.

Být v tvé náručí,
dlaň tvou hladit,
městem spolu za ruce chodit,
já miluji tě,usmíváš se,
možná že jsem dítě.

Ale i to dokáže milovat,
a chce aby jej měl někdo rád.
Miluji tě vím,
že láska není oboustraná,
za svůj čin,
jsem plně potrestaná.

Chybíš mi!
Chci stále slyšet tvůj hlas,
už nechci být sama,
jako v poli seschlý klas.

Snad chápeš mé city k tobě,
já nechci ti nic namlouvat,
já chci tě jen milovat.
Autor Aluna, 02.10.2007
Přečteno 918x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Loudilka, Pilous
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Aluna ....laska je vecna.... moc krasne Alo.

13.10.2007 01:02:00 | carodejka

Miluj a budeš milována (někdy to chce trpělivost) :-)

11.10.2007 23:48:00 | Pilous

Láska je větší nž příval slov!O Lásce se nediskutuje,Láska je!

07.10.2007 01:17:00 | Kozoroh 1

Některá přání se nsplní.

04.10.2007 21:01:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí