Láska je...

Láska je...

Anotace: jen tak, jednou v noci...

Láska je,
když dva se rádí mají,
když navzájem ruku do ohně dají.
Láska je,
když na všechno jsou dva,
když je pořád světlo, žádná tma.
Láska je,
když on miluje ji,
když celý svět jste jen vy.
Láska je cit,
který zdvojuje sílu,
láska je cit,
který zhazuje tíhu.
Láska je věc,
která zastaví čas,
láska věc,
která spojuje vás
Autor Beer, 02.10.2007
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska je všechno a mnohem víc.
Kdo nezná lásku, nemá nic... ST

20.12.2010 22:15:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí