Ztrácejí se v prachu

Ztrácejí se v prachu

Anotace: "K"

Schoulená, objímám vlastní kolena,
žalem skličující, nikoliv vzpřímena.
Odevzdávám se bolavé jistotě,
že stest následuje další dny po Tobě.
A oči zelenou dají těm ..

Slzám tvaru hrachu,
co ztrácejí se v prachu,
a díky tomu tlaku,
chvěji se dál v strachu.

Okovy spoutaná se smutkem,
s nezdravým, vlastním úsudkem..
propadám se do samé temnoty,
kde jediný je pocit jistoty ..
že..

Slzy tvaru hrachu,
ztratí se zas v prachu,
a díky tomu tlaku,
chvět se budu v strachu ..

Ještě pár týdnů to potrvá ..
Autor Analisieren, 03.10.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

První a třetí sloka perfekt, s tím hrachem mi to tam nesedí. Moc mi to připomíná Cimrana a jeho teorii o absolutním rýmu, který se dosáhne opakováním téhož slova :-))

04.10.2007 15:24:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí