Snad láska

Snad láska

Anotace: Tak si to hlavně nikdo neprte osobně, tak to prostě je :o)

Ženy to s námi umí.
Jediný smutný ksichtíček,
a chudák chlap jenom čumí,
a neví, co by vlastně řek.

Když něco mnoho chcete,
boty anebo zlatý náramek,
svou ženskost nezapřete,
ale jedině, když bude hned!

Každá jste kousek bohyně
v armádě nebezpečných saní,
když sedem něžným na klíně,
saháte po nejtěžsí zbrani.

Je to hra kočky s myší,
někde jsem četl
- snad LÁSKA.
Na tohle slovo každý slyší...
Nebo jsem se spletl?
Autor Rick, 03.10.2007
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate, STIMPRE
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvělá, jen do nás :-) Jen, vy taky nejste dokonalý...

05.11.2007 23:16:00 | Erion Fate

Tys nas tedy nadherne odhalil..hihih ale mas pravdu..

10.10.2007 23:57:00 | carodejka

Tak to je ale fatální chyba :-)))

03.10.2007 14:32:00 | Rick

Máš v tom pravdu, jenom to neumí každá....pro mě žel.

03.10.2007 14:20:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí