Roztřesená

Roztřesená

Anotace: ...

Miluji tě,
šeptám třesoucí se
trochu zmačkaně

šepot
vzlykot
třese se mi vzduch mezi rty

tiše, tiše

ne chci křičet
jak tě nemiluji
a utichat

sprcha
tiše, tiše

dlaněmi zapřená do stěny
kapky se mi chvějí na těle

a padají
dolů, dolů
měkce
hebce

jako když ti z čela padaly
na má nahá ramena

pšt!
tiše

jenom klid
kkkk kli klid
pst třese se ve vzduchu
tak potichu

teď už můžu říct,
že tě miluji

a
nebudu
Autor Andee, 03.10.2007
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí