Láska je...

Láska je...

Anotace: o lásce...

Láska je bolest
Láska je žal,
Láska je vynález
Láska je kal.
Láska je štěstí
Láska je radost
Láska je báseň na předměstí
Láska je starost
Kvůli ní prosím,
kvůli ní skáču
kvůli ní pláču
Láska je zlosyn
Láska nenávidí
láska miluje
láska nezávidí
LÁSKA? prostě je.
Autor Kwítko, 04.10.2007
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Maťa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí