Déšť a kočky

Déšť a kočky

Anotace: ...

Déšť kočkám na hlavy potichu padá
V očích se leskne jim špinavé nebe
Vítr si o listí pošimrá záda
Lavičky v parku už trošinku zebe

Barevné deštníky zhlíží se v loužích
Stromy se tetelí, když svlékají šaty
Milence zahřeje polibek dlouhý
Víno se skořicí a polibek pátý

Déšť kočkám zašeptá, co viděl v mracích
Zdálky k nim dolehnou jazzové rify
Milenci v polibcích téměř se ztrácí
Víno už vychladlo, večer je tichý

Nepůjdou spát, dokud síly jim stačí
Dokud déšť neztratí všechny své kapky
Doteky utiší něhou zpěv ptačí
Sny nahlas přečtou si zas mezi řádky
Autor Jn.s, 04.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tajemně krásná ..jako pohádka :)

04.10.2007 13:38:00 | Jiparo

Ta je krásná. Moc mne potěšila.

04.10.2007 11:46:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí