Na konci světa

Na konci světa

Anotace: ...

Až metra dojedou na konec světa
Peróny osiří, jak sklenky vína
Co zbyly na stolech od půlky léta
Kdy se jim tajil dech z horkého klína

Až v krbu dohoří poslední přání
Vyryté v parku do kůry stromu
Noc ledy proboří dál do svítání
Kdy slunce olízne špičky všech domů

Až smyčce nokturno přehrají posté
Usne čas v náručí spadlého listí
Daleko budou již půlnoční hosté
Jen slabá ozvěna vzduchem se tříští

Až metra dojedou na konec světa
Zpáteční jízdenky přestanou platit
Touhy se samy zas naučí létat
Na nových kolejích není co ztratit
Autor Jn.s, 04.10.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super :-)

04.10.2007 15:05:00 | Levandule

...krásné

04.10.2007 13:33:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí