Smutná krásko

Smutná krásko

Anotace: .....

Bolestné slzy za úsvitu skrápějí Tvou bledou tvář.
Z Tvého těla se krásně line něžná aura, bledá zář.
Jsi krásná víla nesoucí se
Kolem jiných jak pávice,
Pyšnit se můžeš, ty máš čím,
Jsi osobnost –
To dobře vím…

Propadáš se ve mně
Do lůna země….
Jsi stvořená z nebe, či země?

A Ty oči, jsou vážně tak krásné, jak se zdají!
Jistě jsou, když si o nich laně povídají…

Tvůj šepot zahalí mě do víru vášní..
Jsi víc než krásná – jsi tak zvláštní!

Smutná krásko,
Usměj se,
Jsi tak krásná,
Vesel se
A pohlaď mne,
Smíchem,
Ne slzami,
Pohlédni, jak krásný svět je před námi….

Pro mne Ty,
Já pro Tebe tu jsem,
A budu,
Nežli skončí zem…
Autor Ammazonic, 04.10.2007
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspiruješ na mého hodně oblíbeného autora / autorku :-)

16.10.2007 15:16:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí