Slova

Slova

Anotace: Pro někoho slova nic neznamenají, ale je to chyba.

Slova na něž myslíme,
však nevyslovíme je,
jsou touhou.
Slova jež píšeme
jsou vyznáním ostýchavé lásky.
Slova jež říkáme
jsou vyznáním lásky čisté bez zábran.
Slova jež křičíme,
to je nevyplněná a zmařená touha.
Já teď myslím na to,
co bych ti napsala či řekla,
ale můžu jen křičet.
Autor Naray, 04.10.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí