Slunce pro jedno kvítí nesvítí

Slunce pro jedno kvítí nesvítí

Anotace: Zase jeden rozchod...tenhle je ale jinej

Duši jsem ztratila
všude ji hledám
láska mě zradila
kluka už nemám.

Teď jsme se rozešli
je to tak lepší
duše se nesešli
teď už jen prší.
Autor JOLINAR4, 05.10.2007
Přečteno 511x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí