Prvky smutného milování

Prvky smutného milování

Anotace: Poznat lásku a opustit jen protože miluješ... Milovat lásku pro kterou se rozhodneš darovat svobodu. Toužit po ní a podrobit se oběti nemít.

Jako když růže kvete,
Jako když krev vaří s v těle,
Jako když vír domy mele.
Poddej se lásce světe.

Milovat
Přes tmu slunce září.
Milovat
Vidět jen jednu ze sta tváří.
Láska
Milovat celém srdcem a duší.
Láska
Polibek na srdci lidem sluší.

Cítit tíhu rozhodnutí
dát klid a sám o něj přijít.
Přes mraky již slunce nemůže vyjít
Celý Tvůj svět se ti hroutí hroutí.

Toužit
Žár a prázdnota v tobě.
Toužit
Po lásce jako jarní době.
Oběť
Postrádat velkou část srdce.
Oběť
Chtít pohladit a nemít ruce.

V bahně sebou plácat
Rýt si do tváře nožem vrásky
Ruce za záda si svázat
Pro oči nemylovat - a vše z lásky.
Autor Prousan77, 05.10.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí