Konec pro tvůj klid

Konec pro tvůj klid

Anotace: Udělat rozhodnutí proti všem myšlenkám a darovat klid milované osobě...Vidět v její tváři stín pro který přijde odloučení.

Srdce mne bolí:
Když vidím tvé trápení a smutek.
Nechci tě tak vidět - cit mě skolí,
Tak nemysli si že jsem zbaběle utek.
Viděl jsem stín na tváři,
V očích nerozhodné jiskření,
Duše která už ven jasně nezáří:
Rozhodl jsem se pro tiché loučení.

zkouším jít cestou dál
I lásku hledém,
Ale s tebou přemůže mě lásky žal:
Vidím, že pravou lásku před sebou mám.

Chtěl jsem ti křídla dát,
Sobě dal jsem vězení,
V srdci svém se ztrácím,
myšlenku na tebe přibiji na kříž.
Že tě nemiluji musím lhát,
Pro lásku žhavé soužení,
Na místo Tam K Nám se vracím:
Ale vím že mé volání neslyšíš.

Klamu sebe, tebe, celý svět.
Není nikdo, kdo to tuší,
Však bude tomu tak i za sto let:
A to jen pro tvou svobodnou duši.
Autor Prousan77, 05.10.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí