Červenající se růže

Červenající se růže

Anotace: trochu alegorická báseň

Dotknout se tvojí kůže,
chvět se ve větru jako růže,
chtít strašně moc,
jasné světlo, na co noc,
lapat namáhavě po dechu,
bránit vzrušenému vzdechu,
laskat tě, až se budeš třást,
hladovýma očima se pást…

Hořet touhou, rozkoší,
dělat vše, co tě potěší,
cítit, jak ti buší srdce,
ovládat nedočkavé ruce,
klouzat rukou po zpocené kůži,
jemně hladit rozkvetlou růži…

Dotýkat se okvětních lístků růže,
odhalovat sladké tajemství,
co všechno člověk může,
rozumět řeči těla, dávnému poselství…

Nechat si zdát krásný sen,
líbat tě všude a říci jen,
že tě mám strašně ráda,
nechat se vášnivě líbat,
z očí do očí se dívat
a opravdu vidět…
Autor anaH, 05.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí