Někdo a ty

Někdo a ty

Anotace: ***

Někdo si poskládal vlaštovku z básní,
někdo rád říkává: Všichni jsou krásní.
Někdo si nalhává, že změní svět,
někdo se nesnaží nad věcmi přemýšlet.

Někdo se utápí v jednotě nudy,
někdo se neptá, zda smí jít tudy.
Někdo se v zoufalství doslova vyžívá,
někdo se trápí, však jiný si užívá.

Někdo se pokouší přetvořit sebe,
někdo se chvástá, že dosáhl nebe.
Většina dívek hledí, je nečinná.
Jenom ty, má milá, jen ty jsi jiná.
Autor dark_stuff, 06.10.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí