nevnímá

nevnímá

Anotace: zklamání... naštěstí není o mě...

Je vedle mě, a mluví
ne ale se mnou, mě nevidí
nevšímá si, že ho miluji
neslyší, jak tajně ho zbožňuji.

Jen tu sedím, poslouchám a závidím,
brečím z toho co slyším,
vypráví o svých láskách - to se stává
neví, že já jsem ta jeho pravá

Neví o mé velké lásce,
o srdci na mramorové desce
o básních, které mu skládám
o srdci, které mu odevzdávám.

Nezná ten cit v mém srdci schovaném,
ten, který tajím před ním, a celým světem
snad jednou pochopí můj dnešní čin...
a nebude to brát jako zločin

ani přítelkyně má největší
o mé lásce nic netuší
oni neví co znamaná milovat
milovat znamená důvěru
milovat znamená pocity
milovat znamená v závěru
být jenom JÁ a TY...
Autor Kwítko, 07.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherné a dokonalé. Je mi líto že se někdo z tvých známích takto cítí, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. vím jaký to je pocit mlčet před celým světem a na oko hrát úsměv..

13.10.2007 12:58:00 | Nikollillinkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí