Po půlnoci

Po půlnoci

Anotace: Touto básni chci vyjádřit jak je někdy zajímavé v jakých životních situacích najdete svého budoucího životního partnera...

Sovy vnesly do města stín,
na nebi temném tisíc kopretin,
kdo by se nezasmál?
kdo by neplakal?

poslední linka řeže tmu,
míjí stín i postavu,
zůstaneme dnes sami,
pod křídly noci...

střepy utopených dívek,
dnes bez výjimek,
zůstaly sedět s námi,
a nechaly kolovat...

sevřely nám dlaně,
a řekly nám: ,,Pane,
smím prosit?"
a olízly si rty...

leželi jsme dlouho tiše,
lechtalo nás trochu v břiše,
možná z hladu,
možná z lásky...

a v tom tichu naše hlasy,
šeptly tiše: ,,je to jasný,
jsme kamarádi,
nebo víc?

byla teplá dlouhá noc,
a my se chtěli velmi moc...
Autor Muta cum liquida, 07.10.2007
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Cristinne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí