Věrný přítel

Věrný přítel

Anotace: "K"

V tom malém, divokém tělíčku,
ukryto pod vrstvou kožíšku,
třpytí se zlatem v srdíčku..

láska čtyřnohého přítele...

Čumáček jak černý uhlíček,
ouška, jak maličký králíček,
prdlej ten malinký truhlíček...

je milý přítel můj...

Očka z čokolády vytvořené,
a srdce s věrností propojené,
není ani k druhým uzavřené..

takový pejsek bývá..

Na dešti zůstane po boku stát,
ten věrný přítel co Tebe má rád,
olízne tvář, ať můžeš se smát..

tehdy bývá šťastný i on..

Psí přísahou, přísahal v nebi psím,
„Za život svůj pána ochráním!“,
a my, můžem jen pohlazením..

po hlavičce mu děkovat..

Díky Ti Besi za Tvoji dušičku,
co přilnula rychle k mému srdíčku,
a kdybych mohla, tak neváhám chviličku..

Tvé štěněčí dny opět vrátit...
Autor Analisieren, 08.10.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí