Jak to je?

Jak to je?

Anotace: ***

Strnulý pohled,
Průvod prázdných slov,
To čtu Ti znovu ve tváři.
Choulostivé souvětí,
Ne, láska z Tebe nezáří…
Planoucí pohled je minulostí,
Stejně jako praskání kostí,
Když jsem bývala v tvém objetí.
Jsi kočár naplněný pokladem,
Nebo už ten poklad ukradli,
Pověz, jak to je, když jsem tady s Tebou, ale sama…?
Autor Ammazonic, 08.10.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně, výstižně napsáno, chápu tě...

08.10.2007 15:43:00 | Pišák

ježiš to je krásný,...

08.10.2007 14:10:00 | Singlová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí