Poušť ztroskotaných lodí

Poušť ztroskotaných lodí

Anotace: někdy vám láska zaslepí oči

Hnal se dál jak zbouřené moře,
za touhou rozkoše,
v rukou svých svíral dvě rudé růže,

běžel pouští nevyslyšených přání,
naivních zdání,
zlomených slibů a ztroskotaných lodí,

chudáci muži a chudačky ženy,
do snu zasněni,
že na konci té pouště někdo na ně čeká,

rvali svá srdce jen pro své lásky,
kladli si otázky,
proč si pro něj jejich snoubenci nepřijdou,

brodil se pískem až po svá kolena,
touha byla pohlcena,
a on pomalu také...jako všichni kolem něj...
Autor Muta cum liquida, 08.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Cristinne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílo evokující barvité představy:)

08.10.2007 21:46:00 | Taog

sai trochu vím...

08.10.2007 21:42:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí