Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: napsaná k jednomu mému obrázku...jen takovej dopis od kluka co zradil...

Promiň, já měl Tě doopravdy rád.
Promiň, já chci Ti srdce dát.
Promiň, já nechtěl jsem Ti ublížit.
Promiň, já nechtěl se s ní sblížit.

Však čas nedá se již vrátit.
prosím, já Tě nechci ztratit.
Já neudělám už to více.
Za Tvou lásku dal bych statisíce.

Prosím, odpusť mi.
Autor Adeleide Gregory, 09.10.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí