ZASLECHL JSEM HLAS ZLOBY

ZASLECHL JSEM HLAS ZLOBY

Anotace: Touha dobýt vesmír je nesmyslná - vesmír je přeci v každém z nás.

Sílá slz je nezkrotná
samota neodchází
odhodlanost změní život tvůj
vesmír je domovem tvých myšlenek
dočkáš se..

Zaslechl jsem hlas zloby
ztrácím se do jiné doby
křikem volám tvé jméno
dítě lásky je pokřtěno

Krásou snů jsem zaslepen
cenu svou už znáš
obětem paprsků luny

Krok za krokem odcházím
ne každý je nám přítelem,
kdo naoko laskavým se staví.
Srdce bolí, slzy tečou
Kdo však v neštěstí nás neopustí,
ten přítel náš je pravý.
Trvání našich vášní nezávisí na nás,
právě tak jako délka našeho života.
Nepromarni možnost jedinečnou
Autor Rbb, 09.10.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Uvidím. Co se má stát, to se stane. :)

09.10.2007 11:02:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí