Krátce o lásce

Krátce o lásce

Anotace: Básnička o lásce

Krátce o lásce

Píši básničku o lásce
i když jen kamarádce.
Snad jí to nevadí
a dobrou náladu nahodí.

Víš, láska je věc nádherná,
ty jsi taky určitě zamilovaná.
Když srdce láska uloví,
tak ho Málo kdy povolí.

I když je někdy bolestivá
a dost ran pod pás dává.
Tak i přec,
je to ta nejhezčí věc.

Ta nejhezčí co tě potkala
a v srdci tvém zůstala.
Proto važ si jí hodně,
bez ní budeš na dně.

Tak pár vět krátce,
byly o lásce.
A taky pravdivé,
ať jim každý otevře srdce své.
Autor Milas, 09.10.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mocko hezkýý:)

09.10.2007 17:13:00 | Angee Withwings

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí