Putovné večery

Putovné večery

Anotace: "K"

Poslední paprsek odráží se v očích Tvých,
poslení světlo pohltila tma.
A já slyšela ve tmě chichotavý smích,
když těla Tvého jsem se dotknula.

Nocí padly všechny zábrany a hranice,
pouta z úst a rukou spadly lehkostí šátku
a vzrušený dech v Tvém hrdle se chvějíce,
kreslí po šíji mé obrázky na památku.

Vlasy se prodíráš, hladíš a stahuješ,
prstýnky vytváříš a tahavě cucháš.
Jak poutník prstama po těle putuješ,
a ušní lalůček líbat si necháš.

Po slepu instinktem zlehka mě hladíš,
ústama co s jemností hledaj ty má.
Co v úmyslu máš, rád tak mi tajíš,
do chvíle než přitisku rty na ta Tvá.

V obětí hladím Tě, po zádech, po dlaních
uspávám ukolébkou, jenž zpívají lesy.
Snad čeká mě ještě pár večerů putovných,
jenž smázli před miluji, slovíčko asi ..
Autor Analisieren, 09.10.2007
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí