TY

TY

Anotace: ...

Tvé oči jsou hlubší než oceán,
jsou čisté jako nebe bez mráčku,
jsou jako maják, který nemuže být dostaván,
jako vichr, který nechce unést vločku.

Tvuj úsměv je jako zářící slunce v noci,
hřeje i když všude je mráz,
je jako horká koupel po těžké práci,
jako vzorec, který se nedá opsat snáz.

Tvuj hlas roztřese i skály,
maluje křídou na polštář,
je jako píseň, co nikde neslyšeli,
jako sen, co chce najít snář.
Autor boruvka, 10.10.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí