Lásko.....

Lásko.....

Anotace: ...Miláčku...hrozně moc mi scházíš...

Chtěla bych mít Tvoje oči.
Půjčíš mi své dlaně?
Já Ti půjčím moje ústa
- i když líbaj slaně...

Pohladím se Tvými prsty,
abych věděla
co cítíš,když dotýkáš se
mého těla...

Dej mi svoje rty i slzy,
potom ochutnám,
jaké je,když políbíš mě
- a když se Ti dám...
Autor Písklátko, 10.10.2007
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí