Nevěra

Nevěra

Nahota, polibky, sevření,
podle těch dvou nic krásnějšího není.
Lichotky, šeptání, doteky,
doufají, že spolu vydrží na věky.
Krása, věrnost, slunce svit,
jeden druhého se nemohou nabažit.
Láska, touha, štěstí,
bezmezně si věří.

Alkohol, úlet, selhání,
však jiná ho svou krásou omámí.
Schůzky, zamilovanost, nevěra,
s ní na svou lásku zapomíná docela.
Odhalení, hádky, konec vztahu,
avšak ona ho má pořád plnou hlavu.
trápení, nenávist, bolest,
po každé pohádce, bohužel, následuje konec!
Autor Skořicová princezna, 10.10.2007
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Traci, Dračičák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tý jo, moc hezký, i když smutný.
Verše, které píše život :-(

17.01.2008 11:40:00 | Dračičák

Hrozně moc pěkně napsaný...

28.11.2007 18:30:00 | Tracy Beakerová

hezký...myslim že tohle zažil nejen z nás...I já sem psala o rozchodu...

12.10.2007 22:23:00 | Anneli

strašně pěkný... vím, že to bolí...

11.10.2007 12:13:00 | weronika.dusilkowa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí