Princezna

Princezna

Anotace: :)

Princezna

Tmavá horká letní noc,
všechny hvězdy na obloze
a luna jakoby chtěla moc
plně svítit k jedné úloze.
Ulice prázdné,lucerny svítí,
taneční sál plný hostů, veselí.
Na stolech jídlo,šampaňské, kvítí
a všichni se chovají jako dospělí.
Měsíční paprsky doléhají na cestu,
jen lehce dávají pozor,
by vedli v krocích budoucí nevěstu,
která pro všechny děvčata vzor.
Šaty třpytivé, nadýchané až na zem.
Střevíčky a doplňky nechybí.
Ona by zářila celým dnem
a je blázen ten komu se nelíbí.
Vlasy načesané, korunku v nich,
pomalu pospíchá na ten bál.
Na tváří perličky a na rtech smích
zcela určitě by se jí dvořil samotný král.
Ona se chce líbit jen tomu,
který jako princ na ni čeká
a ona s důvěrou vstupuje do toho domu ,
už ho zahlédne a on si kleká.
Políbí ručku její a vyzve k tanci,
ona se pak cítí jako princezna či popelka.
Mohu snad i já dostat takovou šanci?
Nejsem z pohádky,ale jen normální holka.
Jednou snad každá prožije ty pohádky,
kdy pokaždé zazvoní zvonec,
budou žít šťastně bez hádky
a pohádky bude konec.
Autor Juřinka, 11.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí