Nevěrná

Nevěrná

Anotace: Vůbec nevím jak mě to zase napadlo ...

Jsem Ti nevěrná
však Ty to víš
Byla jsem tvá vyvolená
všechno ale pominulo již
Mé srdce patřilo jen Tobě
teď nastala tu změna v době
Potkala jsem jeho
a byl to konec všeho.
Viděls mě s ním šťastnou
tak myšlenku jsi měl jasnou
Hluboce jsi mě miloval
i život bys za mě dal.
Já byla Ti však nevěrná.
Autor andliek, 11.10.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí