Zatímco Ty spíš...

Zatímco Ty spíš...

Anotace: ...

Když večer usínáš,
slyším,jak dýšeš.
Vzkazy mi do vzduchu
svým dechem píšeš...

Spíš,ponořen
do vlastního snění,
ležím vedle Tebe
a čekám na rozednění...

Hlídám Tvůj tep
a jestli srdce tluče.
Potichu ležím u Tebe
schoulená do náruče...

A tak čekám až pronikne
světlo skrz závěsy.
Až slunce své girlandy
do oken zavěsí...

Jsi tak sladký,když spíš...
Autor Písklátko, 11.10.2007
Přečteno 507x
Tipy 1
Poslední tipující: Analisieren
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí