Proč

Proč

Anotace: ...

Proč jsi mě přestal mít rád
a najednou chceš být jen kamarád?
Proč mé srdce po tvém stále touží?
Proč mé slzy padají do velkých louží?
Proč se teď procházím nocí temnou?
Proč v tuhle chvíli nejsi se mnou?
Proč mé tělo pohltila úzkost?
Proč bloudím nocí promrzlá na kost?
Autor Trinny, 13.10.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi procítěný text

28.03.2010 16:21:00 | skurakai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí