Láska

Láska

Anotace: A.D.D.

Láska
sedící nad šálkem kávy,
pějící o krásné minulosti,
ji opustila
a ona opustila mě

To Láska
kráčející údolím nejistoty,
za snem budoucnosti,
ji rozviklala
a ona opustila mě

To Láska
s tužkou a papírem
sepisuje můj osud,
a tak ráno za ránem
potkávám svůj hněv

Láska
ta kráska v bílém,
co usmívá se a hladí mě
ta kráska v bílém,
co miluje a slibuje

Láska
ta dáma v černém,
co zapomněla na mě
ta dáma v černém,
co nikdy neznala mě

To Láska
poletující po světě,
a zářící nám na nebi,
ji opustila
a ona opustila mě
Autor marty..., 14.10.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na můj vkus někde možná až moc opakoujicí se slova:)
jinak rozhodně zajímavý

21.12.2008 13:51:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí