Sleduji...

Sleduji...

Anotace: ..

Sleduji jak slza stéká,
sleduji jak vlhne deka.
Sleduji jak rosa padá,
sleduji, že není ta co má mě ráda.
Sleduji jak bůh trápí nás,
sleduji jak zkouší to zas!
Sleduji amora, zase šípem pálí,
sleduji jak se pokaždé láska vzdálí.
Sleduji ten div,
sleduji smutek kdekoliv a kdykoliv...
Autor Dindane, 14.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí