Prázdná hlava

Prázdná hlava

Anotace: ...

Nyní plná myšlenek,
hlava jindy prázdná.
Každá z nich,
každá je tak krásná.
Hlava plna Tebe,
plna radostí.
Srdce bije s láskou,
ale i starostí.
Starostí a obav,
s množstvím strachu.
Nevešlo by se tam,
ani malé zrnko prachu.
Srdce celé,
Tobě jsem dal.
Věřím, že jsi ta,
kterou jsem si přál.
Tak buď mou,
jak já budu tvým.
A půjdem spolu,
životem nádherným.
Autor Dindane, 16.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí