Domov

Domov

Anotace: to co rád velmi máš,navždy k srdci si připoutáš

Pohled z vršku kolem,
lesy,potok,svobodná divoká je zvěř,
byť být tupým molem,
budu to mít rád,to mi věř!

Jen pár domků,
po kraji rozhozených,
ty stovky mladých stromků
a spousta koutů krásných,nalezených.

Potok plný ryzí vody,
nepřestanu to tu míti rád,
stejně jako kostel Šimona a Judy,
i kdyby v nabídku byl peněz vodopád.

toť domov milý mi,
louky plné vonícího kvítí,
mezi stromy šumnými,
pohled co za srdce mě chytí.
Autor vox animi, 16.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Asterix, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedla se ti...pěkná, máš krásný pohled na svůj rodný kraj

21.10.2007 14:17:00 | Asterix

Víš jak to vidím já...jako vždy, je nádherná!!!

16.10.2007 21:35:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí