...jsi...

...jsi...

Anotace: Tuhle básničku jsme dostala od jednoho pána...moc se mi líbí,tak bych se o ní s Vámi chtěla podělit...

Jsi smyšlenkou luny
a zář hvězdných světel.
Jsi obrazem runy
a čtyřlistý jetel.
Jsi jako hvězda nová
na nebi zářící.
Jsi jako obloha
se dvěma měsíci.
Jsi jako Anděl
a přitom tak hříšná,
a i když já bděl
Tys zavřela mi víčka.
Tak proč musím pryč?
Zamknout a klíč
zahodit bez cíle?
Autor Písklátko, 16.10.2007
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikytu, Cecilka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)
Jé, taková člověka potěší.

23.10.2007 21:52:00 | Nikytu

..možná, že pro další
setkání jenom tak
bez dveří... v krajině...

;o)

ano, je nádherná...

21.10.2007 10:58:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí