(nemá názvu)

(nemá názvu)

Anotace: ...

zhrzena tebou
a proudy slz bázdí černě tváře
však ještě bouchni
však ještě kopni
po všech slibech
nastal čas činů

peřiny zebou
a duše klečí v horké páře
však ještě přilož
však ještě nalož
po všech tvých slibech
nastal čas činů

černota dotekla už k ňadrům...
Autor En, 16.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Memories
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí