Stopy

Stopy

Anotace: Proč smutek našlapuje těžce

Vidím stopy v bílém sněhu,
co asi chtějí říci světu?
Snad lásku, smutek, něhu?
Skryto možná trochu hněvu.

To ví jen stopy samy a boty,
které je vyvolaly.
Proč smutek našlapuje těžce
a láska jak vánek, krásně ale lehce?
Čí stopa déle zůstává?
Jistě smutku, když bolest vyhrává.

S vločkami si vítr hraje,
stopy lásky ničí z kraje.
Je někdy těžké lásku věnovat,
jak čirou barvou v moři malovat.

Snad někdo šlápne na mou stopu lásky,
ať nemám od života jenom vrásky.
Pak vydrží ve sněhu déle,
než samota co řinčí mi v těle
Autor Dreamer, 17.10.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí