Kapky

Kapky

Anotace: ...

Černé kapky dopadají na rozžhavenou zem,
rozžhavenou vášní, rozžhavenou snem,
při letmém doteku s horkem se vypaří,
při doteku s tělem ho opaří.

Kapky ladně pohupují,
do lásky se lačně vpíjí,
do té lásky nevnímavé,
snad jenom vymyšlené?

Hořké kapky patří mokrým očím,
očím, v moři zanechaným,
ty pohaslé hvězdy klesají dál tam,
tam, kde nezapře je žádný klam.
Autor boruvka, 17.10.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***krásná jsou rána brz probuzení***

17.10.2007 12:47:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí