Moře klidu

Moře klidu

Anotace: představa

Myšlenky utopíš na břehu Moře klidu ztraceném

Pláž z diamantů hvězd
Teplo, světlo, láska

Svit na obzoru zažehnul nové ráno
a jeho zář se ti promíchala s Tvými vlasy.
Začal nový den, náš první den,

den nula.

Od teď patříme k sobě, Ty ke mně, já k Tobě

Minulost už není
Autor Megalo'R, 18.10.2007
Přečteno 584x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Smailin, Bíša, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)

18.10.2007 12:43:00 | Bíša

...moc krásné vyznání

18.10.2007 07:53:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí