Už je tomu rok

Už je tomu rok

Anotace: Jak ten čas letí...

Už je tomu rok,
cos mi z vlaku mával,
cos udělal první krok
a lásku najevo mi dával.
Už je tomu rok,
co se cesty sešli,
vznikl jedek tok,
naše srdce se našli.
Celý rok už máme za sebou
a já jsem strašně ráda s tebou.
Začátky byli dost zamotané,
ale o to hezčí jsou teď rozmotané.
Občas, někdy, něco nevyjde,
ale to se stává, jinak to nejde.
Miluji tě, však to víš,
chci být s tebou, ať spíš či bdíš.
Autor Halarinka, 18.10.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí