Kačence

Kačence

Anotace: je to mojí přítelkyni se kterou sem ten den byla sedm měsíců, tak jsem složila toto... kdyby se vám něco nelíbilo, tak piště...

Miluji tě co víc ti říct mám
dvě slova a věř mi není to žádný klam.
Miluji tě takovou jaká jsi,
tvé krásné oči, tvůj zářivý úsměv
mě dostali na kolena a donutili mě vyslovit větu
vezmeš si mě dnes?

Tvé ano pro mě znamenal celý svět
a vědomí, že se mnou budeš celý život procházet.
Mé srdce se zachvělo,
když tě v tom zvláštním světle vidělo
a ano slyšelo.
Ten úsměv byl zvláštní a tvé oči?
Tvé oči zářili do tmy, podle nich našla bych,
i cestu ze samoty.

A tak nosím kroužek od tebe,
to že jsme zasnoubené,
chtěla bych vykřičet až do nebe.
A to že tě miluji,
by se měly dozvědět i na druhé polokouli.
Protože to co mi dáváš ty nikdo jiný neumí
tak jak miluješ, jsi citlivá a zkrátka bez viny,
ale nic se neděje,sedm měsíců
nebylo jen tak poznala jsem jaká si a proto
tě miluji a stýská se mi!
Autor PonozkaB, 19.10.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí