NEVÍM CO MĚ ČEKÁ..SNAD KŘIŽOVATKY?

NEVÍM CO MĚ ČEKÁ..SNAD KŘIŽOVATKY?

Anotace: Má to cenu ještě hledat cestu?

NEVÍM CO MĚ ČEKÁ..SNAD KŘIŽOVATKY?
(A.V-R.B)

Když dva se potkají,
jeden na druhého zamilovaně koukají
Je to opravdu láska to co k sobě cítí?
Chce jeden druhého ve skutečnosti míti,
nebo to je jen další pokušení,
zkouška něhy, citu, lásky,
které nikdo neocení.
Nechci mít již další vrásky.

Má to cenu ještě hledat cestu?
Už mě nebaví plácat se v tom těstu.
Kráčet smutně v pustém městě,
buď jsou sucha nebo ukrutné deště.

Která cesta je ten cíl?
Kdo v cíli mě vlastně čeká?
Pohádková bytost či ta zemská.
Kéž bych s ní již byl.
Autor Dreamer, 21.10.2007
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Malé nic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí