ženy a bohatsví

ženy a bohatsví

Anotace: peníze, to jediné ženy chtějí...

Jedna dva tři,
Vločky padají,
Jako slzy mé,
Ženy škodí,

Nezadána nezadaný,
Krásná noc,
Těžké období,
Nemít tu moc,

Chodíš si z jiným,
S tvým současným bývalým,
Cítím se špinavý,
Tak debilní,

Láska mnou vládla,
Tebou jenom chuť,
Kéž bys nebyla,
Ten jed,

O prázdniny to samé,
Co teď se mi stane?
Dřív nemocnice,
Ted márnice?

Zmiz z mého srdce,
Chci zdraví být,
Nechci tahle žít,
Špinavým už nebýt,

Třeba si vzpomeneš,
Teď na mě zapomeneš
Co pro tebe jsem udělal,
A co on neudělal,

Žij si sním,
Je přeci bohatý,
A já normální,
Tak proč ne,

Víš láska je to bohatství,
Ale jsi žena,
Peníze vše nekoupí,
Jen tobě šaty,
A to se ti jako každé líbí
Autor March, 21.10.2007
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Aluna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí