Bláznivej podzim

Bláznivej podzim

Anotace: O jedný opuštěný dušice, která nechce bejt sama

Podzim se zbláznil
Hýří barvami
Červenou a modrou
Ve vzduchu jsou cítit
zmoklý andělé a thér
Dobře si uvědomuju, že jsem ti
na obtíž a kdo není?
Mobil mlčí hůř než ryba
třikrát vykuchaná
s mlhou pod žábry
Něco mi říká nech to bejt
a láska chutná zetlelá po listí
Autor maisho, 21.10.2007
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: atty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

skvěle napsaný, oslovilo mě to...

15.11.2007 19:44:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí