Na kolejích

Na kolejích

Anotace: ...

Kráčím po kolejích,
myslím na to, co bylo,
na to, co se nesplnilo.

Toulám se a čekám,
čekám na hlas vlaku,
čekám na mrtvou lásku.

Stojím na kolejích a toužím,
toužím po lásce, co tady není,
po lásce, co jen v pekle se škvaří.

Ticho! Slyším to!
jde to ke mně blíž a blíž,
má duše se propadá pořád níž.

Ha! Vidím to!
na kolena mě sráží temný vlak,
tělo objímá rudý povlak.

Ležím a zavírám oči,
blaho na mě úpřimně hledí,
JEHO mi ze srdce vyhání.

Co to? Na nohách stojím?
Žhnoucí teplo mě celou zaplavuje,
mé srdce najednou nemiluje...
Autor boruvka, 22.10.2007
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí