kdo ví, kdo jsi...

kdo ví, kdo jsi...

Anotace: Znám ho pár let, ale zdá se mi, ze se pomalu, ale jiste mení a to me bolí, kazdá jeho změna bolí a bodá v srdci..

Nebe je touhou, peklo je neverou.
Černá je noc a já te nepoznávám,
tvuj dotek, nesmělý a neupřímný,
tvůj pohled, závistivý a nevěrný.
Teplo dlaní je hořící nenávistí.
Vůně polštářů voní přetvářkou.
Uléhám do postele v plamenech a zdají se mi hrozné sny.
Sny jsou ty, co se brzy splní.
Modlidba se naplnila, kříž na zdi hoří.
Čelo od potu, mysl ve snech, nevěra...
Utíkám od tebe v bílé nooční košili,
utíkám sama tmou do nebes...
Autor Mrs.Grázl, 22.10.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí