Spolu sami

Spolu sami

Anotace: Stále aktuální...

Hledám Tvou ruku
a není tam,
i když vedle mě spíš.
Vedle sebe
a každý sám,
co Ty o tom víš.

Snad nechci tolik,
jen co mi patří,
ale člověk se nevlastní.

Proč jsme oba nešťastní,
denně se urážíme.
To, že to po letech,
jinak neumíme.

Ty ve své bublině,
kam nikdo nesmí,
já špendlíky obalena.
Bezkontaktní manželství :
jsi můj muž
já Tvá žena.

Proč myslíš, že křičím,
dělám scény.
Zkusil si nad tím přemýšlet ?

To proto,
aby ten kdo nechce,
napevno musel
mě uslyšet.

Buším
- do Tvého uzamčení,
slovy páčím Tvé mlčení.

Všechno je marné,
jsme pořád sami,
Ty a JÁ
- navěky ne MY !
Autor spare, 22.10.2007
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Kanzy, Sima, Monsignore, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak důvěrně známé...

22.10.2007 19:59:00 | Sima

...se to spraví...jen najít ten zatracenej Start...

22.10.2007 19:26:00 | Monsignore

...:) ...znám :) ...

22.10.2007 19:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí