Po hříšně krásném dni

Po hříšně krásném dni

Anotace: Po hříšně krásném dni se srdcem s sedmém nebi

Po hříšně krásném dni
se srdcem s sedmém nebi,
milomile se mi sní,
o tom co nikdo neví.

O posílání úsměvů po sluníčku,
o spojení bez drátku,
o vzdychání v touze při měsíčku,
o veršování pozpátku.

Po hříšně krásném dni,
myšlenky nechávám volně plout,
duše vzývá pomni a
od tvého obrazu se nechci hnout.

Vztaženou rukou k dotekům vzývám,
štěstí mi z očí prýští,
rty svými o lásce zpívám a
těším se na věci příští.

Po hříšně krásném dni!
Autor Bamap, 23.10.2007
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí